Dødsbo og oprydning

HUSK - følg os på Instagram


HAPPYTHINGSDK

Hvorfor genbrug ?

Vi smider mere og mere ud - i stedet for at genbruge nogle af de smukke ting, som er blevet skabt igennem årene. Vi ønsker, at de gode, smukke, fantastiske og helt særlige ting skal give glæde og gøre gavn - også i fremtiden. Derfor går vi ind for genbrug. Tænk på miljøet!

Dødsbo - Oprydning - Ophør : KØBES

Dødbo, oprydning eller ophør - vi hjælper gerne


Uagtet om I har et dødsbo som skal helt eller delvist sælges, eller om skuret og loftet trænger til en gennemgang, eller om det er butiksophør, så vil vi gerne byde ind på opgaven.


DØDSBO - på hele Fyn


Ofte består et dødsbo har af mange ting, som skal bortskaffes. Dette vil vi naturligvis gerne være behjælpelig med. Komplet service består af en komplet oprydning og rydning af huset eller lejligheden. Stedet kan enten afleveres i almindelig stand, hvor der er fejet og støvsuget - eller i en komplet rengjort stand.

Vi går op i korrekt affaldssortering og er meget opmærksomme på evt. personfølsomme data, som skal destrueres korrekt.

Det koster ikke noget at få vores vurdering af opgaven - du kan eventuelt sende os nogle billeder af huset/lejligheden, således at vi kan lave en hurtig vurdering af omfanget. Ofte vil vi dog have behov for at se stedet først.


Oprydning


Skal I flytte til noget mindre ? Eller trænger I bare til at få ryddet op i gemmeren på loftet, kælderen eller skuret ? Er har I en skole, virksomhed eller andet, som trænger til at komme af med nogle af tingene fra en svunden tid. Så tøv ikke med at kontakte os.

Bæredygtigheden består af at genbruge så meget som muligt. Derfor er det vigtigt, at vi ikke bare smider tingene ud. Kontakt os for en gennemgang af tingene - vi kan enten hente det hele eller delvist købe nogle af tingene. Du er velkommen til at sende os nogle billeder pr. mail. Derefter kontakter vi dig.


Ophør


Er tiden kommet til et ophør af virksomheden eller institutionen ? Så lad os hjælpe jer med at komme af med de ting, som skal videre. Igen kan det handle sig om en delvis eller komplet service, således at stedet kan blive afleveret i rengjort stand. Lad os få en snak omkring mulighederne - send gerne billeder af opgaven til os. Så vil vi kontakte dig.


SEND OS BILLEDER AF NETOP DIN OPGAVE SAMMEN MED EN KORT BESKRIVELSE AF HVAD DU FORESTILLER DIG, AT DER SKAL SKE. KLIK HER FOR AT SENDE OS EN MAIL.


#fyn #dødsbo #lageroprydning #oprydning #odense #ophør #loft #kælder #bæredygtighed #vurdering #loppemarked #genbrug #genbrugsfund #genbrugsguld #loppemarked #happythings #happythingsdk