Handelsbetingelser

HUSK - følg os på Instagram


HAPPYTHINGSDK

Hvorfor genbrug ?

Vi smider mere og mere ud - i stedet for at genbruge nogle af de smukke ting, som er blevet skabt igennem årene. Vi ønsker, at de gode, smukke, fantastiske og helt særlige ting skal give glæde og gøre gavn - også i fremtiden. Derfor går vi ind for genbrug. Tænk på miljøet!

Handelsbetingelser

AFTALEVILKÅR


1.1. Generelle betingelser

1.1 Returnering

Alle varer bliver solgt som beset, og der er ingen returret på disse varer.

Er du ikke vant til at handle online - eller ønsker flere oplysninger eller billeder af en vare, så kontakt os endelig. Anvend venligst vores kontaktformular.

1.2 Fragtskader

Skal anmeldes til PostDanmark eller Coolrunner/DAO straks ved modtagelsen - hvis du ikke anmelder skaden omgående, vil det blive meget svært at få erstatning for skaden.


2. FORTROLIGHEDSPOLITIK


2.1 HVAD GØR VI MED DINE OPLYSNINGER?

Når du køber en vare i vores butik, indsamler vi – som en del af købs- og salgsprocessen – de personlige oplysninger, som du giver os, f.eks. navn, adresse og mailadresse.

Når du besøger vores butik, modtager vi også din computers IP-adresse automatisk, så vi kan få oplysninger om din browser og dit operativsystem.

2.2 MAILMARKETING

Med din tilladelse sender vi muligvis mails om vores butik, nye produkter og andre opdateringer.

2.3 SAMTYKKE

Når du giver os dine personlige oplysninger for at fuldføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, afgive en ordre, træffe aftale om en leverance eller returnering af et køb, giver du samtidig dit samtykke til, at vi indsamler oplysningerne og udelukkende bruger dem til det pågældende formål.

Vi beder også om dine personlige oplysninger af en sekundær årsag, nemlig marketing. I den forbindelse vil vi enten spørge dig direkte om dit samtykke eller give dig mulighed for at sige nej.

2.4 TILBAGETRÆKNING AF SAMTYKKE

Hvis du efterfølgende skifter mening, kan du når som helst trække dit samtykke til, at vi må kontakte dig, fortsætte med at indsamle, bruge eller offentliggøre dine oplysninger, tilbage ved at kontakte os på info@happythings.dk eller skrive til os på: Happythings.dk, Odense S, 5260, Kærnehøjvej 94, Denmark

2.5 OFFENTLIGGØRELSE

Vi offentliggør muligvis dine personlige oplysninger, hvis det kræves af den gældende lov, eller hvis du overtræder vores Aftalevilkår.

2.6 ONE.COM

Vores butik hostes af One.com. De leverer den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data gemmes via One.coms datalagring, databaser og den generelle One.com-applikation. De lagrer dine data på en sikker server bag en firewall.

2.7 BETALING

Hvis du vælger en direkte betalingsgateway til at fuldføre dit køb, benytter vores betalingsgateway fra en tredjepart muligvis dine kreditkortoplysninger til det formål. Se 3.8.

2.8 TREJDEPARTSTJENESTER

Som hovedregel vil de tredjepartsudbydere, som vi benytter, kun indsamle, bruge og offentliggøre dine oplysninger i den udstrækning, det er nødvendigt for at kunne levere de tjenester, som de yder os.

Visse tredjepartstjenesteudbydere som f.eks. betalingsgateways og andre der behandler betalingstransaktioner har deres egne fortrolighedspolitikker i forhold til de oplysninger, som vi skal levere til dem i forbindelse med dine købsrelaterede transaktioner. I forbindelse med disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres fortrolighedspolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger håndteres af disse udbydere.

Vær opmærksom på, at visse udbydere kan være placeret i eller have faciliteter, der ligger inden for en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Så hvis du vælger at fortsætte med en transaktion, der involverer tjenester fra en tredjepartstjenesteudbyder, kan dine oplysninger blive underlagt lovene i den eller de pågældende jurisdiktioner, hvor tjenesteudbyderen eller dens faciliteter er placeret. Når du forlader vores butiks websted eller omdirigeres til et tredjepartswebsted eller en tredjepartsapplikation, er du ikke længere underlagt denne Fortrolighedspolitik eller vores websteds Aftalevilkår.

2.9 LINKS

Når du klikker på links i vores butik, kan du blive dirigeret væk fra vores websted. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspraksissen på andre websteder og opfordrer dig til at læse deres fortrolighedserklæringer.

2.10 SIKKERHED

For at beskytte dine personlige oplysninger træffer vi rimelige forholdsregler og følger branchens bedste fremgangsmåder for at sikre, at oplysningerne ikke på uhensigtsmæssig vis går tabt, misbruges, tilgås, offentliggøres, ændres eller ødelægges. Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres disse oplysninger vha. SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og gemmes med en AES-256-kryptering.

2.11 MYNDIGHEDSALDER

Når du bruger dette websted, erklærer du, at du er myndig der, hvor du har bopæl, eller at du er myndig der, hvor du har bopæl og har givet os dit samtykke til, at dine mindreårige pårørende må bruge dette websted.


3. Levering


3.1 Afhentning

Efter nærmere aftale kan du selv afhente varen hos happythings.dk

3.2 PostDanmark

Vi sender jævnligt med PostDanmark som småpakker – vi har en fast forsendelsespris på kr. 49.00 til Danmark. Vi sender gerne til udlandet – ring eller mail for nærmere oplysninger omkring priser mv.

Fragtskader anmeldes direkte til PostDanmark.

3.3 DAO

Vi sender ofte pakker med Coolrunner/DAO – som vi tilbyder til en fast pris på kr. 39.00. Vi har gode erfaringer med Coolrunner/DAO. Der er dog områder i Danmark, hvor der er længere afstand til nærmeste udleveringssted. Det påhviler køber selv at undersøge afstand til udleveringssteder i Danmark.

Fragtskader anmeldes direkte til DAO.


4. ÆNDRINGER AF DISSE AFTALEVILKÅR


Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre vores aftalevilkår, hvorfor du bør gennemse dem jævnligt.

Ændringer og afklaringer træder i kraft umiddelbart efter, de er blevet offentliggjort på webstedet.

Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik, får du besked om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke forhold, om nogen, vi bruger og/eller offentliggør dem.

Hvis vores butik opkøbes eller lægges sammen med en anden virksomhed, overføres dine oplysninger til de nye ejere, så vi fortsat kan sælge produkter til dig.


5. Forbehold


Der tages forbehold for prisfejl/tastefejl, prisændringer og udsolgte varer. Vi kan ikke garantere at de varer, som vises på hjemmesiden præcist gengiver de farver, som produktet faktisk har. Det kan bl.a. være afhængig af computer- og skærmindstillinger.

Alle varer på happythings.dk sælges under ordningen for brugtmoms, og køber kan således ikke fratrække købsmoms på købte varer.