Om os

HUSK - følg os på Instagram


HAPPYTHINGSDK

Hvorfor genbrug ?

Vi smider mere og mere ud - i stedet for at genbruge nogle af de smukke ting, som er blevet skabt igennem årene. Vi ønsker, at de gode, smukke, fantastiske og helt særlige ting skal give glæde og gøre gavn - også i fremtiden. Derfor går vi ind for genbrug. Tænk på miljøet!

Om os - de skøre Happy´er...

HAPPY


Vores dejlige maskot. Happy er fra 2015, og hun er en ægte formel 1 labrador. Oprindelig hed hun Kalvehavens Black Beauty (står også i stambogen) - men vi synes, at Happy er det helt rigtige navn til hende. Hun følger os på vores ture på loppemarkeder mv.

CHRISTINA


Den kreative sjæl hos Happythings.dk - Christina elsker at være kreativ, at finde symaskinen frem eller at klippe og klistre. Christina har også en stor svaghed for mange af de ting, som vi finder. Især står solfangere og ikke mindst Disney, Christinas hjerte nært.

BRIAN


Webmasteren og fotografen hos Happythings.dk - Brians største last og lidenskab er især legetøjsbiler. En stor del af Brians liv handler om biler - og derfor virker det helt naturligt at legetøjsbiler også bliver en del af Happythings.dk.